BOEKEN VAN DE GHOSTWALK

Uw plek op Ghost Walk moet van tevoren geboekt zijn. Als individu en kleine groep doet u dit via de boekingsknop onder Reserveren. De betaling geschiedt via deze website via ons veilige boekingssysteem. Als u een cadeaubon heeft kunt u via de mail of telefonisch reserveren. U hoeft dan uiteraard niet meer te betalen.  

De cadeaubon kunt u bij aanvang van de Ghost Walk aan de gids overhandigen.

Als privé-groep kunt u het beste via mail of telefoon contact opnemen. U betaalt dan van tevoren per factuur. 

 

Om er zeker van te zijn dat de Ghost Walk doorgaat kunt u op dezelfde dag bellen met +31 (0)6 416 91 779. Tijdens het boeken vragen wij u om een mobiel telefoonnummer. Dit is bedoeld om contact met u op te nemen mochten er veranderingen optreden met betrekking tot de rondleiding. Wij gebruiken dit nummer ook om u te bereiken wanneer u bij aanvang van de rondleiding nog niet aanwezig bent. Dit zijn de enige redenen waarom we uw nummer gebruiken en het zal uiteraard niet doorgegeven worden aan derden. 

ANNULERINGSBELEID

Wij behouden het recht om de Ghost Walk te annuleren in het geval van ziekte van de gids, bij een tekort aantal deelnemers of wanneer er omstandigheden zijn die het uitvoeren van de Ghost Walk onmogelijk maken. Wanneer de Ghost Walk geannuleerd wordt bieden we u de keus om voor een andere datum te boeken of een terugstorting van het volledige bedrag wat u aan ons betaald heeft. Als u zelf de rondleiding annuleert kunnen we u ook een andere datum aanbieden of, als u minstens 24 uur van tevoren afzegt, uw betaalde bedrag terug te storten. Voor een annulering door u gemaakt binnen 24 uur van de aanvang van uw Ghost Walk krijgt u geen teruggave van uw betaling.

WEERSOMSTANDIGHEDEN

Normaliter gaat de tour door onder alle weersomstandigheden. Zorg er dan ook voor dat iedereen in uw groep zich optimaal kleedt naargelang de weersvoorspelling. Slecht weer is geen geldige reden om uw tour te annuleren en teruggave van uw betaling te krijgen. Alleen in extreme weersomstandigheden kan hierop een uitzondering worden gemaakt

VEILIGHEID

 Als een deelnemer aan de Ghost Walk bent u altijd zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. We vragen dan ook dat u goed uitkijkt in het verkeer. Weest u ook alert op andere mogelijke obstakels zoals loszittende stoeptegels of straatstenen, trapjes die naar souterrains leiden of losstaande fietsen. 

 

VERSTOREND GEDRAG

 Wij behouden het recht om deelname aan de Ghost Walk te ontzeggen aan eenieder die onder de invloed is van drank of drugs. Wij vragen ook dat u absoluut geen alcohol meeneemt op de rondleiding. Niet alleen omdat het de sfeer van de tour aantast maar ook omdat het nuttigen van alcohol op straat in Amsterdam simpelweg verboden is en beboet wordt. 

Iedere deelnemer wiens gedrag storend is, overlast veroorzaakt of de beleving van andere deelnemers verziekt wordt gevraagd om de tour te verlaten. In dit geval wordt er geen teruggave van de betaling verstrekt. 

ALS U TE LAAT BENT

 Als u te laat bent belt u dan met nummer +31 (0)6 416 91 779 zodat we u naar de groep kunnen leiden. Dit kan tot 15 minuten na aanvang van de Ghost Walk. Na 15 minuten kunnen we uw deelname niet meer garanderen. Als u te laat bent krijgt u geen teruggave van uw betaling.